Walking Dinner

Thuis “uit eten” een walking- of in deze tijd een sit down dinner (op gepaste afstand), bestaand uit een luxe 4, 5 of 6 gangen menu. hierbij kunnen wij afhankelijk van uw vraag, locatie en de mogelijkheden onze Big Green Egg gebruiken om u heerlijk te laten genieten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een walking- of sit down dinner bij Wim’s Kip? Lees dan gauw verder!

  

Walking dinner op locatie

We verzorgen vanaf 20 personen een walking dinner in onder anderen Amsterdam, Landsmeer, Purmerend, Zaandam en uiteraard de omgeving van deze plaatsen. Staat de plaats waar u graag ons walking dinner zou willen boeken hier niet tussen? Laat dit dan gerust aan ons weten zodat we de mogelijkheden verder met u door kunnen spreken.

We vertellen u graag meer waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor een walking dinner voor grote groepen.

 

Walking dinner gerechten

Het is bij een walking dinner gebruikelijk om zogeheten fingerfood te serveren. Dit zijn kleine porties die met een vorkje, lepeltje of zelfs met de hand gegeten kunnen worden. Vandaar ook de naam fingerfood.

Bij Wim’s Kip zorgen we ervoor dat deze gerechtjes worden geserveerd in trendy glaasjes of op kleine bordjes, waardoor het wandelgedeelte van uw diner gemakkelijk verloopt. Zonder de grote borden en het bestek wordt het namelijk een stuk makkelijker om van plek te wisselen en weer even met anderen te spreken!

 

Geschikte gelegenheden voor een walking dinner

Bij een walking dinner staat het sociale aspect vaak op de eerste plaats. Hoewel het geschikt is voor iedere gelegenheid zijn er een aantal gelegenheden waarbij een walking dinner uitermate goed past. Deze staan hieronder voor u beschreven.

  • Reünie: Wanneer uw gasten elkaar al een lange tijd niet hebben gezien willen zij graag met iedereen bijkletsen. Een walking dinner maakt dit erg gemakkelijk.  Wanneer uw gasten elkaar al een lange tijd niet hebben gezien willen zij graag met iedereen bijkletsen. Een walking dinner maakt dit erg gemakkelijk.
  • Bedrijfsfeest: Voor uw bedrijfsfeest is het belangrijk om een inclusief diner te organiseren waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Met een walking dinner moet dat ongetwijfeld lukken!
  • Congres: Een hapje eten en tegelijkertijd de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen of nieuwe connecties te maken, een perfecte match dus.  Een hapje eten en tegelijkertijd de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen of nieuwe connecties te maken, een perfecte match dus.

 

Onze invulling

Wanneer u kiest voor onze walking dinner service krijgt u een uitgebreid aanbod van verschillende soorten smaken. Het diner bestaat uit 5 tot 8 gangen, wordt op locatie bereidt en zorgvuldig uitgeserveerd door onze medewerkers.

De keuze met betrekking tot de gerechtjes is enorm en is daardoor vooral afhankelijk van het seizoen en uw budget, verder zijn de mogelijkheden eindeloos! Dit betekent ook dat we eventueel kunnen voldoen aan een specifieke gedachte of een bepaald thema dat u wellicht voor ogen heeft. Of dat nu om kleur, een feestdag of een andere bijzondere gebeurtenis gaat, we serveren graag hetgeen dat u het liefste eet.

Bovendien houden we uiteraard rekening met eventuele allergieën of dieetvoorkeuren. We vinden het namelijk belangrijk dat eenieder van uw gasten optimaal kan genieten van het diner. Daarom zorgen we er altijd voor dat er voor iedereen smakelijke gerechtjes tussen zitten!

 

Walking dinner voor groepen reserveren

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een walking dinner? Zou u ook graag willen dineren in een gezellige, ongedwongen sfeer? Een walking dinner van Wim’s Kip is een onvergetelijke ervaring. Zeker wanneer uw gasten nog nooit hebben deelgenomen aan een walking dinner zullen zij van deze beleving nog lang na kunnen genieten.

Neem gerust contact met ons op of via info@wimskip.nl, dan helpen we u met plezier verder bij al uw vragen en verzoeken!

 

Big Green Egg Barbecue catering bestellen?

Heeft u binnenkort een feest op de planning waar u graag een goede cateraar voor wilt bestellen? Onze professionele koks verzorgen een heerlijke Green Egg Barbecue catering in Amsterdam, Landsmeer, Purmerend en Zaandam. Voor ieder feest, zowel zakelijk als particutlier, thuis of op locatie, zijn wij uw cateraar.

Vraag een offerte aan!