Dit is Wim’s Kip!

Kwaliteit, versheid, duurzaamheid en creativiteit. Bij Wim’s Kip zijn het woorden van betekenis! Als cateringbedrijf halen wij al onze producten vers uit de buurt. Vlees en kip halen wij bij de lokale ambachtelijke slager en poelier. Onze vis komt van de vishandel uit Volendam. Groente halen we rechtstreeks van de lokale markt. Ook bereiden wij zoveel mogelijk gerechten van het seizoen, waardoor we zo duurzaam mogelijk te werk kunnen gaan. Wij houden van mooie producten, lekker eten en fijne bereidingen. Dat is de catering van Wim’s Kip. En dat laten wij jou graag proeven!

 

Dit zijn wij óók!

Vlees, Vegetarisch en Vegan. Wij houden van heerlijk én eerlijk eten. Wij hebben liefde en passie voor voeding en mooie producten. Daarom hebben we ook extra energie gestoken in vegetarische of veganistische catering. Natuurlijk houden wij ook rekening met allergieën. Ongeacht de dieetwensen van jouw gasten kun je zo met een gerust hart al jouw catering aan Wim’s Kip overlaten!

 

Hier staan wij voor!

Jij organiseert een event en je wilt jouw gasten daarbij heerlijk eten aanbieden. Als cateraar helpen wij jou graag! Wanneer jij een cateraar zoekt, wil je natuurlijk kwaliteit, versheid en originaliteit. Eten dat helemaal past bij jou, je gasten en het evenement dat je organiseert. Eten als een visitekaartje voor jou en waar je voor staat. Wij begrijpen dat helemaal. Wim’s Kip verzorgt een breed scala aan cateringactiviteiten op locatie. Helemaal toegespitst op wat jij wilt, helemaal passend bij jouw event!

 

Alles tot in de puntjes verzorgd

Wij nemen deze verantwoordelijkheid en zorgen dat het tot in de puntjes is geregeld als het gaat om heerlijk vers bereid eten. Maar dit is nog niet alles! Wij bieden ook een ruim assortiment aan dranken aan om jouw gasten van de lekkerste drankjes te voorzien. Verder kunnen we voor een kok op locatie zorgen bij events vanaf 30 personen én bieden we de mogelijkheid tot bedieningsservice. Bovendien leveren wij onze catering eventueel inclusief glaswerk en servies en kleden we op verzoek de locatie compleet aan in een bepaald thema. Ook kunnen we beeld- en geluidsinstallaties verzorgen. Waar is dat feestje?!

 

Meer informatie?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag voor alle mogelijkheden vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan!