Luxe broodjes en sandwiches

Graag verzorgen wij voor onze klanten de verse belegde broodjes en complete lunches, deze worden als u dat wilt  allemaal per persoon verpakt. Wilt u dagelijks een verzogde lunch, informeer naar de  mogelijkheden van onze lunch concepten.

De broodjes (ook vegetarisch en vegan!) worden heerlijk belegd, en onder het beleg hebben wij spreads en garnituur en natuurlijk houden wij rekening met de juiste verhouding vlees, vis, vegetarisch en vegan beleg. Voor onze luxe broodjes gebruiken wij o.a. : bagels, focaccia’s, waldkorn bol, ciabatta’s en ander heerlijk vers afgebakken broodjes.

Wij maken voor u een heel divers assortiment broodjes deze worden o.a. belegd met: Caprese(tomaat, buffelmozzarella en pesto), carpaccio, vitello tonato, filet americain met ui en ei, gegrilde kip met bacon, gerookte zalm, tonijnsalade, gebraden rosbief met ei, roomkaas met bieslook, brie met honing en walnoot of een broodje gezond. Vegan beleg met bijvoorbeeld humus en diverse soorten gegrilde groenten, avocado met tomaat, of vegan roomkaas en vegan kaas. Ook kunt u uiteraard uw wensen aan ons doorgeven, dan maken wij uw lunch op maat.

 

Belegde broodjes 


Minimale afname bezorgen € 100.00

Belegde zachte bollen per stuk € 1,95
Luxe boerensandwiches per stuk € 2,45
Wraps per stuk € 2,65
Luxe vers afgebakken broodjes per stuk € 3,40
Prijzen zijn exclusief btw

Wij adviseren 2 à 2.5 broodjes per persoon

 

Vergaderbroodjes € 3.50 per stuk

Deze handzame broodjes zijn heel gemakkelijk tijdens een vergadering, wij snijden de luxe broodjes in tweeën en doen er een prikker in.

 

Vegetarische broodjes Amsterdam

Bij Wim’s Kip houden we graag rekening met iedereen en stemmen we ons menu af op de wensen van onze klanten. Onze broodjes komen hierom niet alleen met beleg van dierlijke producten, maar ook met vegetarisch beleg. Voor onze luxe broodjes gebruiken we zoveel mogelijk biologische vegetarische producten en vers bereid brood.

Vraag een offerte aan!