Bedrijfslunch & grote groepen lunch

Graag verzorgen wij voor onze klanten de verse broodjes en complete lunch menu’s Deze worden op aanvraag allemaal per persoon verpakt, zolang de maatregelen dat verwachten. Wilt u dagelijks een compleet verzorgde verse lunch? Informeer naar de  mogelijkheden van onze lunch concepten.

Voor onze mogelijkheden klik op de onderstaande links:

Bekijk broodjes assortiment
Bekijk lunch menu’s
Bekijk warme lunch menu’s

 

De lunch is een belangrijk moment van de dag, en voor een heerlijke, gevarieerde lunch van verse producten moet u bij ons zijn. Bij Wim’s Kip vinden we het belangrijk om van iedere lunch een feest voor uw smaakpapillen te maken. Dat doen we door de beste ingrediënten te gebruiken, in te spelen op hetgeen u lekker vindt en ervoor te zorgen dat de lunch zo vers en gezond mogelijk blijft.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze lunch concepten voor een smakelijke lunch (ook voor grote groepen) bij Wim’s Kip. Of bekijk direct onze broodjes en lunch-menu’s.

 

Grote groepen Lunch mogelijkheden

U kunt onze lunchmogelijkheden boeken als particulier én bedrijf. We zorgen er graag voor dat we aansluiten op de behoeften die u heeft. Zo verzorgen we met plezier een smakelijke lunch voor verschillende situaties. Hieronder vindt u daar enkele voorbeelden van.

  • Vergadering: Lange vergaderingen kunnen saai zijn, maar niet met een bedrijfslunch van Wim’s Kip! Onze bedrijfslunch zorgt ervoor dat uw collega’s maar wat graag langskomen voor een vergadering.
  • Bijeenkomst: Heeft u een andere bijeenkomst? Ook dan verzorgen we graag uw bedrijfslunch, volledig naar wens en uiteraard met voldoende smakelijke hapjes voor alle aanwezigen.
  • Congres: Komt u samen voor een congres, conferentie of symposium? Als bezoeker is het belangrijk om rond lunchtijd goed te eten om het maximale uit de bijeenkomsten te halen. Met onze lunch voor grote groepen heeft u dit voor alle bezoekers geregeld en kunnen zij bovendien genieten van de lekkerste smaken!

 

Bedrijfslunch op locatie

Een goed verzorgde, overheerlijke lunch nuttigen zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft te gaan? Dat is het idee! Onze buffetten en arrangementen leveren we namelijk graag bij u op locatie af. Dit maakt een lunch van Wim’s Kip zeer geschikt voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden!

U kunt tot uiterlijk 1 dag van tevoren aangeven dat u graag bij u op locatie een lunch zou willen bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u op het afgesproken moment kunt genieten van een smakelijke lunch op de plek naar uw keuze.

Bezorgen doen wij onder andere in Amsterdam, Landsmeer, Purmerend en Zaandam. Uiteraard bezorgen wij ook in de omgeving van deze plaatsen, waardoor we altijd bij u in de buurt zijn. Zo geniet u van een heerlijke lunch én het ultieme gemak.

 

Onze mogelijkheden op een rijtje

Een smakelijke lunch is voor iedereen anders. Sommigen zweren het bij een broodje zalm, anderen juist bij een warm soepje. Wat uw favoriete lunch ook mag zijn, bij Wim’s Kip passen we ons er graag op aan. Er zijn dan ook ontzettend veel verschillende mogelijkheden met betrekking onze lunch. Broodjes arrangementen, buffetten op locatie, salades, soepen en nog veel meer.

Als u het kunt bedenken, kunnen wij het klaarmaken! Heeft u juist wat minder inspiratie of wordt u graag verrast? Dan putten wij uit onze eigen inspiratie en bedenken we een geweldige lunch die perfect bij u past!

 

Vraag onze extra’s

Wanneer u kiest voor een lunch bij u op locatie, dan kiest u voor gemak. Maar, dat gemak is al gauw verdwenen wanneer u rondom de lunch nog allerlei zaken moet regelen! Wij nemen dit graag voor u uit handen. Denk bijvoorbeeld aan borden, bestek, glaswerk en zelfs tafelkleden.

Dit verzorgen wij zodat u alleen nog maar aan hoeft te schuiven. Wel zo makkelijk, toch?

 

Overheerlijke lunch bestellen

Zou u graag een lekkere lunch op uw locatie willen bestellen? Kies dan voor de lunch van Wim’s Kip! We staan voor u klaar en maken met plezier een heerlijke lunch voor u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken of eventuele vragen te stellen. We helpen u dan graag verder.

Neem gerust contact met ons op of via info@wimskip.nl, dan helpen we u met plezier verder bij al uw vragen en verzoeken!

Vraag een offerte aan!