Warm en koud buffet Amsterdam

Wim’s Kip voor een lekker warm en koud buffet Amsterdam

Voor zowel een warm als een koud buffet gaat men in Amsterdam naar Wim’s Kip. Wim’s Kip is al jaren een specialist als het gaat om het bereiden en verzorgen van een warm en een koud buffet in Amsterdam. Organiseert u een receptie, personeelsfeest of een jubileum in Amsterdam en u wilt deze voorzien van een warm en een koud buffet? Neem dan contact met ons op.

Bekijk Warm en koud buffet assortiment

 

Ons buffet laat niets te wensen over

Bij Wim’s Kip worden geen concessies gedaan aan versheid en kwaliteit. Een warm en koud buffet van Wim’s Kip in Amsterdam bevat louter verse en kwalitatief hoogstaande ingrediënten Voor het vlees gaan wij naar een ambachtelijke slager, voor de vis naar de visboer in Volendam en voor de groenten gaan wij naar de centrale markt. Ook voor uw vegetarische gasten uit Amsterdam kunnen wij een heerlijk warm en koud buffet bereiden. We bereiden ook diverse andere buffetten zoals:

 

Italiaans buffet

Ook voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken hebben we goed nieuws. We hebben twee verschillende soorten buffetvormen vanaf 20 personen. Bent u benieuwd wat we u kunnen aanbieden? Bekijk dan ons Italiaans buffet assortiment.

Bekijk assortiment Italiaans buffetten

 

Arabisch buffet

Ook de Arabische keuken wint aan populariteit in Amsterdam. Mede hierom kunnen we simpelweg niet om deze heerlijke buffetten heen! Wilt u een overheelijk Arabisch buffet bestellen bij Wim’s Kip? Neem dan een kijkje in ons assortiment en smikkelen maar!

Bekijk assortiment Arabische buffetten

 

Indonesisch buffet

De Indonesische keuken is al een hele tijd niet meer weg te denken in Nederland en ook niet in Amsterdam. Daarom hebben we maarliefst 3 verschillende soorten Indonesische buffetten waaruit u kunt kiezen. Benieuwd welke? Neem dan snel een kijkje!

Bekijk assortiment Indonesische buffetten

 

Regelmatig nieuwe recepten

Wim’s Kip probeert regelmatig nieuwe recepten uit. Hierdoor is het aanbod in Amsterdam van zowel een warm als een koud buffet altijd gevarieerd. Onze menukaart in Amsterdam bestaat uit verschillende warme en koude buffetten die stuk voor stuk meer dan de moeite waard zijn. Stel ons op de proef en bestel een warm en koud buffet bij Wim’s Kip.

Vraag een offerte aan!