Walking Dinner Amsterdam

Wij verzorgen uw walking dinner in en rondom Amsterdam voor zowel voor de zakelijke als de particuliere catering. Een walking dinner is zeer geschikt voor een receptie, personeelsfeest, jubilea, verjaardagsfeest of de opening van uw bedrijf.  In Amsterdam en omstreken bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om grote of kleine gezelschappen maakt geen verschil.

Bekijk walking dinner assortiment

 

Voedzame en gezonde ingrediënten

Bij Wim’s Kip vinden wij voedzame en gezonde ingrediënten van groot belang. Daarom betrekken wij uitsluitend producten bij een ambachtelijke slager en kopen wij onze vis bij gerenommeerde vishandelaren uit Volendam. Onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt. Kortom: lekkere hapjes in Amsterdam kunnen ook voedzaam zijn.

 

Regelmatig gerechtjes voor Walking Dinner

Het vlees en gevogelte braden wij in onze eigen oven. Daarnaast fileren en trancheren wij zelf de vis. Zo hebben wij een optimale controle over de kwaliteit van onze gerechten voor onze gasten uit Amsterdam. Het is voor ons overigens geen probleem om onze gerechten voor een walking dinner vegetarisch te bereiden. Bent u op zoek naar een gezond dinner in Amsterdam en omgeving, zoek dan niet verder. Bel of mail met Wim’s Kip.

Vraag een offerte aan!