Partycatering Amsterdam

Een goede party dankzij Wim’s Kip

Dankzij de partycatering Amsterdam service van Wim’s Kip heeft u altijd een uitstekende party. Voor alle feestneuzen uit Amsterdam en omgeving is de partycatering van Wim’s Kip reeds lang een begrip. Wim’s Kip neemt u al het werk uit handen zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van een swingend feest.

 

Een feest voor zowel de zakelijke als de particuliere catering

Wim’s Kip partycatering in Amsterdam zorgt voor een feestelijke receptie, bruiloft of personeelsbijeenkomst. U kunt de partycatering van Wim’s Kip ook benaderen voor uw lunchpartij of diner met vrienden, collega’s of familie. Geen feest in Amsterdam en omgeving is te groot of klein voor de partycatering van Wim’s Kip. Indien u uw eten bestelt via de partycatering van Wim’s Kip in Amsterdam, weet u zeker dat u kunt genieten van een verse,creatieve en kwalitatief hoogstaande maaltijd tijdens uw feest.

 

Verse vis uit Volendam

Onze vis komt rechtstreeks van vishandelaren uit Volendam en onze groenten komen direct van de centrale markt. De vleesproducten die u verkrijgt via de partycatering Amsterdam van Wim’s Kip worden bij een ambachtelijke slager en poelier ingekocht. Wij braden het vlees en gevogelte in eigen oven, fileren en trancheren zelf de vis en proberen regelmatig nieuwe recepten uit. Ook uw vegetarische gasten komen zeker aan hun trekken. Bel of mail daarom met de partycatering van Wim’s Kip in Amsterdam.

Vraag een offerte aan!