Catering Purmerend: Hapjes, broodjes & buffet

Catering Purmerend nodig? Voor zowel de zakelijke als de particuliere catering is Wim’s Kip in Purmerend een begrip. Wim’s Kip catering in Purmerend maakt van uw receptie, vergadering, personeelsfeest of opening altijd een geslaagde gebeurtenis. Of het nu grote of kleine gezelschappen zijn, de catering van Wim’s Kip in Purmerend is altijd een goede keuze. Bent u benieuwd wat we te bieden hebben? Lees snel verder of neem gerust contact met ons op.

 

Kwalitatief hoogstaande maaltijden

Bestel uw gerechten bij Wim’s Kip catering te Purmerend. U weet dan vooraf al zeker dat u kunt genieten van een kwalitatief goede maaltijd. Wij kopen de ingrediënten voor onze maaltijden bij ambachtelijke slagers en poeliers in. Onze vis betrekken wij bij vishandelaren uit Volendam en onze groenten komen direct van de centrale markt. Extra vers en daardoor ook extra lekker natuurlijk!
We verzorgen de lekkerste lunch in de vorm van broodjes en hele lunch menu’s voor uw bedrijf of als particulier. U kunt denken aan belegde broodjes en sandwiches in de vorm van pistolets, foccaccia’s, waldkorn bol, bagels, ciabatta’s en ander vers afgebakken brood. Heeft u een vergaderlunch in Purmerend? Bel ons gerust en we verzorgen de lunch waar u uw collega’s of klanten compleet mee kunt verrassen.

Bekijk ons lunch menu

 

Heerlijk en voedzaam gerecht

Indien u uw maaltijd besteld via de catering van Wim’s Kip in Purmerend dan kunt u altijd rekenen op een gezond en voedzaam gerecht. De catering in Purmerend van Wim’s Kip staat bekend om zijn snelle service zonder dat er concessies worden gedaan aan de versheid en voedzaamheid. Lekker eten hoeft absoluut niet ongezond te zijn en onze gerechten zijn daar het bewijs van.

 

Borrelhapjes Purmerend bestellen

Bij een borrel horen borrelhapjes. Zo simpel is het nu eenmaal. U wilt ongetwijfeld zorgen dat die dan net zo in de smaak vallen als de drankjes. Wij helpen u graag om dat mogelijk te maken. Daarom leveren we op maat borrelhapjes aan die we vooraf met u hebben samengesteld. We zijn daarin zo flexibel als maar kan. Wanneer u dus al precies weet wat uw gasten lekker vinden kunnen wij daar zo goed mogelijk op aansluiten. Heeft u eigenlijk geen idee wat in de smaak zou vallen? Dan geven we u allerlei opties ter inspiratie of kiezen we voor een gevarieerd aanbod van verschillende hapjes. Zo wordt uw borrel ongetwijfeld een succes. Heeft u borrelhapjes in Purmerend nodig Neem gerust contact met ons op via onderstaande button.

 

Een buffet bestellen in Purmerend

Voor een buffet in Purmerend bent u ook aan het juiste adres bij Wim’s Kip. Wanneer uw gasten met hun bord in de hand bij de buffettafel staan en echt niet weten wat ze op moeten scheppen omdat het er allemaal lekker uit ziet, is onze dag helemaal goed. We hopen dat dit dan ook voor die van u geldt! U kunt bij ons dus een buffet bestellen en er van uitgaan dat we met lekkernijen aankomen die uw gasten met plezier hun buikje rond doen eten. Onze buffetten zijn uiteraard af te stemmen op dieetwensen. Denk bijvoorbeeld aan gasten met een notenallergie, zuivelallergie of een vegetarisch dieet. Uiteraard kunt u kiezen voor zowel een warm en koud buffet in Purmerend. Dit kunt u altijd aangeven en we verzorgen het graag. Buffet Purmerend nodig? We hebben de lekkerste buffetten voor u in de vorm van: ItaliaansArabisch en Indonesisch. Waar wacht u nog op, laat u adviseren door onze smaak experts.

Bekijk ons assortiment

 

Partycatering in Purmerend

Bij feest denken we aan gezelligheid, vrienden, familie en kennissen, drankjes en vooral ook heel erg lekker eten. We verzorgen dan ook altijd met veel plezier een partycatering in Purmerend. Niets is leuker dan om te horen dat het feest en ook het eten geslaagd was. Samen met u gaan we daar dan ook helemaal voor. Heeft u een themafeestje? Dan zorgen we dat ook de catering hierop wordt afgesteld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een themafeest met de kleur rood. Op uw verzoek zorgen wij er dan voor dat die kleur als rode draad door de gerechten loopt. Verse aardbeien en tomaten, watermeloen of kersen, we zorgen dat de gerechten er volledig op aansluiten. We hebben nog een goede tip voor u. Wat dacht u van overheerlijke tapas op uw feestje? Geen zware maaltijden maar heerlijke kleine gerechtjes.

 

Barbecue catering

In de zomer is het vaak lekker lang licht en kunt u bij uw catering wat gemakkelijker kiezen voor een BBQ in Purmerend. Heerlijke gerechten van vlees en groenten die met de typische, rokerige barbecue smaak worden geserveerd zijn echt een genot om op te eten. De barbecue is een van de specialisaties van Wim’s Kip. Het maakt daarbij niet uit of u voor een kleine of een hele grote groep een bbq catering laat verzorgen. De kwaliteit en smaak blijven altijd gegarandeerd van het eerste tot het allerlaatste stukje vlees. Gecombineerd met huisgemaakte saus, vers stokbrood en gegrilde groenten is de maaltijd compleet.

Bekijk BBQ Events menu

 

Walking dinner

Met een walking dinner in Purmerend wordt voor u een moderne, gezellige en sociale manier van eten volledig verzorgd. Op de tafels worden kleine culinaire hoogstandjes geserveerd en men kan tussendoor onderling van plaats wisselen. Dat is ideaal bij grotere groepen. Zo kan iedereen met elkaar bijpraten. Bij een traditionele tafelopstelling met vaste plaatsen is dat eigenlijk niet mogelijk, maar met een walking dinner wel! Grappig is dat walking dinner als term ook steeds vaker wordt gebruikt bij een combinatie tussen wandelen en eten. De wandeling zelf verzorgen wij niet, maar we starten met plezier met de voorbereidingen terwijl u van uw wandeling geniet. Zo kunt u ook de nieuwste vorm van walking dinners met een compleet verzorgd arrangement van Wim’s Kip Catering Purmerend.

Bekijk walking dinner assortiment

 

Vragen?

Wim’s Kip fileert en trancheert zelf de vis. Het gevogelte vlees braden wij in onze eigen oven en de gerechten kunnen ook aan vegetarische gasten worden aangepast. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Voor kwaliteit in Purmerend moet u bij de catering van Wim’s Kip zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen om eventuele vragen te stellen of onze catering online te boeken, we helpen u dan graag verder.

Heeft u interesse in de mogelijkheden van onze catering in de omgeving van ZaandamLandsmeer , Purmerend en Amsterdam?

Vraag een offerte aan!