Catering in Landsmeer: Lunch, diner & hapjes

Indien u prijs stelt op een gezond en voedzaam gerecht dan bestelt u via de catering van Wim’s Kip in Landsmeer. De catering in Landsmeer van Wim’s Kip is een bekend adres wanneer het gaat om een punctuele service en verse, voedzame en gezonde maaltijden. Zo kunt u rekenen op heerlijk eten waar u nog lang van kunt nagenieten nadat het op is. We vertellen u daarom graag meer over de mogelijkheden van een catering bij Wim’s Kip. ​

 

Uw receptie wordt altijd een feest

Wim’s Kip catering in Landsmeer staat voor u klaar. Wij worden gewaardeerd voor zowel onze zakelijke als de particuliere catering. Wim’s Kip catering in Landsmeer maakt van uw receptie, uw vergadering, uw personeelsfeest of uw feestelijke opening altijd een succes. Het is van geen belang of het gaat om grote of kleine gezelschappen. U maakt altijd de juiste keuze indien u uw eten bestelt via de catering van Wim’s Kip in Landsmeer.

 

Geniet van een heerlijke verse maaltijd

Schakel de catering in van Wim’s Kip catering te Landsmeer. U weet dan altijd zeker dat u kunt genieten van een heerlijke verse maaltijd die zeker aan uw verwachtingen zal voldoen. De ingrediënten voor onze vleesproducten worden bij een ambachtelijke slager en poelier ingekocht. De vis is altijd vers en komt rechtstreeks van de vishandelaren uit Volendam. Ook onze groenten komen direct van de centrale markt en voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om versheid.

 

Bestel uw Landsmeer catering online

Het grote voordeel van Wim’s Kip is dat u uw catering volledig online kunt aanvragen. Zo is dit binnen een paar minuten voor elkaar en hoeft u zich geen slag in de rondte te bellen om uw catering te laten verzorgen. Door de ervaring en service van Wim’s Kip kunt u ook op deze manier rekenen op een uitstekende catering in Landsmeer. Door deze manier van werken is het succes van de catering gegarandeerd. Het overleggen over en verwerken van uw wensen heeft namelijk de hoogste prioriteit.

 

Een heerlijke BBQ catering

In de warmere maanden is onze BBQ catering extra populair. Samen met uw collega’s, gasten, vrienden of familie genieten van een heerlijke BBQ catering in Landsmeer. Dat wordt ongetwijfeld een avond die u niet snel zult vergeten. Vlees van de hoogste kwaliteit, aangevuld met fantastische groenten en andere lekkernijen. Voeg daar onze eigengemaakte sauzen aan toe en het smullen kan beginnen! We raden een BBQ catering met name in de warmere maanden van het jaar aan. U kunt dan fijn buiten genieten van lekkere gerechten met de authentieke smaak en sfeer die bij een BBQ hoort.

 

Buffet: warm en koud

De mogelijkheden zijn bij Wim’s Kip zeer uitgebreid. U kunt daarom ook kiezen voor een warm en koud buffet in Landsmeer. Van een lichte maaltijd tot aan een groot buffet voor vele mensen, u kunt op ons rekenen. Onze koks selecteren de lekkerste gerechten en bereiden deze zorgvuldig voor. Vervolgens wordt uw warm en koud buffet netjes op tijd afgeleverd, zodat het smakelijk eten kan beginnen.

 

Partycatering: catering voor uw feest

Wanneer u een groot feest geeft is het fijn om uw gasten ook wat lekkers aan te bieden. Wanneer u dit goed aan wilt pakken kiest u voor een partycatering in Landsmeer. Wij zorgen er dan voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wim’s Kip levert verse en mooi opgemaakte gerechten en zorgt er voor dat u ook om de afwas geen zorgen heeft. U kunt een partycatering al aanvragen voor kleine groepen van bijvoorbeeld twintig mensen, maar ook voor grotere groepen staan we uiteraard klaar.

 

Borrelhapjes: Lekkere hapjes voor bij de borrel

Bij een borrel horen nu eenmaal lekkere borrelhapjes. U kunt dan zelf de frituurpan aanslingeren of hapjes voorbereiden, maar dan gaat er voor u wel erg veel tijd in zitten. Het kan dan een heel goed idee zijn om voor een arrangement borrelhapjes in Landsmeer te kiezen. U krijgt dan geen standaard bitterballen, maar extra lekkere en met zorg bereide hapjes. Denk bijvoorbeeld aan de heerlijkste mini wraps of gazpacho. Zo wordt uw borrel een daverend succes!

 

Uw buffet bestellen in Landsmeer

We leveren met veel genoegen uw buffet Landsmeer. Daarbij zijn uw wensen en eisen van het grootste belang. De mogelijkheden liggen helemaal open, u hoeft slechts zelf nog aan te geven hoe u uw buffet graag zou willen zien. Speciale dieetwensen zijn daarbij geen enkel probleem. Allergieën, intoleranties of halalvlees, bij Wim’s Kip zorgen we dat u kunt vertrouwen op een gerecht dat hieraan voldoet en daarbij natuurlijk ook heerlijk smaakt.

 

Wim’s Kip is het juiste adres voor in Landsmeer

Het gevogelte en vlees braden wij zelf in onze eigen oven. Wim’s Kip fileert en trancheert zelf de vis. Gerechten kunnen ook aan vegetarische gasten worden aangepast. Wanneer u geen concessies wenst te doen aan kwaliteit dan bent u bij de catering van Wim’s Kip in Landsmeer aan het juiste adres.

Heeft u interesse in de mogelijkheden van onze catering in de omgeving van Zaandam, LandsmeerPurmerend en Amsterdam?

Vraag een offerte aan!