Buffet bestellen Amsterdam

Snel een buffet bestellen in Amsterdam

Wilt u een lekker buffet bestellen voor een receptie, vergadering, personeelsfeest, de opening van uw bedrijf of een jubileum in Amsterdam en omgeving? Dan belt of mailt u met Wim’s Kip. Sinds jaren kunt u bij ons terecht voor zowel de zakelijke als de particuliere catering. Voor het bestellen van een buffet in Amsterdam en contreien bent u bij Wim’s Kip aan het juiste adres.

 

Italiaans buffet

Ook voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken hebben we goed nieuws. We hebben twee verschillende soorten buffetvormen vanaf 20 personen. Bent u benieuwd wat we u kunnen aanbieden? Bekijk dan ons Italiaans buffet assortiment.

Bekijk assortiment Italiaans buffetten

 

Arabisch buffet

Ook de Arabische keuken wint aan populariteit in Amsterdam. Mede hierom kunnen we simpelweg niet om deze heerlijke buffetten heen! Wilt u een overheelijk Arabisch buffet bestellen bij Wim’s Kip? Neem dan een kijkje in ons assortiment en smikkelen maar!

Bekijk assortiment Arabische buffetten

 

Indonesisch buffet

De Indonesische keuken is al een hele tijd niet meer weg te denken in Nederland en ook niet in Amsterdam. Daarom hebben we maarliefst 3 verschillende soorten Indonesische buffetten waaruit u kunt kiezen. Benieuwd welke? Neem dan snel een kijkje!

Bekijk assortiment Indonesische buffetten

 

Vers & Gezond

Het organiseren van een buffet in Amsterdam en omstreken laat u aan Wim’s Kip over. Wij doen geen concessies aan versheid, kwaliteit en gezondheid. Dit betekent dat wij onze producten vers inkopen bij een poelier en een ambachtelijke slager. Onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt en onze vis betrekken wij van vishandelaren uit Volendam. Wij kunnen het buffet ook aan vegetarische gasten aanpassen. Voor het bestellen van een buffet in Amsterdam gaat u naar uw vertrouwde adres: Wim’s Kip.

 

Vis, Vlees en Gevogelte

Het vlees en gevogelte wordt door ons in een eigen oven gebraden. Wij fileren en trancheren zelf de vis en wij proberen regelmatig nieuwe recepten uit. Heeft u interesse in de mogelijkheden voor het bestellen van een buffet in en rondom Amsterdam, neem dan contact met ons op. Voor het bestellen van een buffet in Amsterdam rekent u op Wim’s Kip.

Vraag een offerte aan!