Buffet Amsterdam

Een heerlijk buffet in Amsterdam bestel je online

Heeft u zin in een lekker buffet in Amsterdam en omgeving? Dan komt u naar Wim’s Kip. Sinds jaren kunt u bij ons terecht voor zowel de zakelijke als de particuliere catering. Of het nu gaat over een receptie, een buffet tijdens een vergadering, personeelsfeest, de opening van uw bedrijf of een jubileum. Voor een buffet in Amsterdam en contreien bent u bij Wim’s Kip aan het juiste adres.

Bekijk assortiment warm en koud buffet

 

Een buffet naar uw wens

Het organiseren van een buffet in Amsterdam en omstreken laat u aan Wim’s Kip over. Wij doen geen concessies aan versheid, kwaliteit en creativiteit. Dit betekent dat wij onze producten vers inkopen bij een poelier en een ambachtelijke slager. Onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt en onze vis betrekken wij van vishandelaren uit Volendam. Wij kunnen het buffet ook aan vegetarische gasten aanpassen. Uw buffet in Amsterdam is altijd naar uw wens.

Zo hebben we ook ItaliaansIndonesisch en Arabisch in ons buffetten assortiment.

 

Vlees en gevogelte uit eigen oven

Het vlees en gevogelte wordt door ons in een eigen oven gebraden. Wij fileren en trancheren zelf de vis en wij proberen regelmatig nieuwe recepten uit. Heeft u interesse in de mogelijkheden voor een buffet in en rondom Amsterdam neem dan contact met ons op. Voor de organisatie van een buffet in Amsterdam kunt u rekenen op Wim’s Kip. Een buffet Amsterdam bestel je natuurlijk bij ons!

Vraag een offerte aan!