Luxe broodjes bestellen Amsterdam?

Heeft u een zakenlunch met een aantal partners gepland of wilt u met het team vergaderen onder het genot van een lekkere lunch? De luxe broodjes van Wim’s Kip zijn perfect voor een zakelijke gelegenheid, maar ook voor particuliere gelegenheden kunt u te allen tijde voor een heerlijke lunch bij ons terecht. Heeft u geen zin om de lunch te bereiden of viert u een jubileum? Kies dan voor broodjes bestellen Amsterdam en geniet van onze delicieuze broodjes!

Bekijk assortiment luxe broodjes

 

Wij verzorgen een heerlijke lunch

Heeft u uw klanten uitgenodigd voor een zakelijke lunch, heeft u iets te vieren of heeft u een receptie? Een lekkere lunch is in ieder geval gewenst. Het bereiden hiervan kan veel tijd kosten en het is soms een hele opgave om de broodjes net zo lekker te laten ogen als dat ze smaken. Wim’s Kip helpt u graag bij het verzorgen van een heerlijke lunch voor uw klanten, partners, familie of vrienden. Door de broodjes enkel met verse producten te bereiden, smaken deze overheerlijk. Voor welke gelegenheid wilt u broodjes bestellen Amsterdam?

Bekijk ons lunch menu

 

De lekkerste broodjes in Amsterdam

Wij verzekeren u van een delicieuze lunch door deze enkel met verse producten te bereiden. Zo halen wij kip en gevogelte altijd bij de poelier of de ambachtelijke slager en komt onze groente direct van de centrale markt. Ook de vis wordt vers bereid en is afkomstig van vishandelaren uit Volendam. Wij waarborgen de kwaliteit van eten en dat proef je in onze gerechten! Bestel snel een verrukkelijke lunch en ondervind de smaak van de beste, verse producten.

 

Luxe belegde broodjes

Wij van Wim’s Kip bieden een groot assortiment aan belegde broodjes, zodat er altijd broodjes naar smaak zijn voor iedereen. Dit varieert van beleg met vlees en vis tot vegetarische broodjes. Kiest u voor een heerlijk broodje carpaccio, vitello tonato, gerookte zalm of een heerlijk broodje roomkaas met bieslook? De broodjes worden onder andere gesmeerd met pesto, rucolamayonaise of tapenade en belegd met sla.
Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende broodjes en sandwiches. Gaat u voor belegde zachte bollen voor een zachte prijs? Of prefereert u luxe boerensandwiches en luxe vers afgebakken bollen? Geniet van een heerlijke lunch en ga broodjes bestellen Amsterdam!

 

Voor elke gelegenheid

Heeft u een receptie? Bent u een aantal jaar getrouwd en viert u dit met uw familie en vrienden? Vergadert u met het hele team? Wim’s Kip zorgt voor een verrukkelijke lunch voor elke gelegenheid. Heeft u speciale wensen voor de lunch? Geef ze even door en wij zorgen voor een lunch op maat. Zo is het tijdens een vergadering handig als de lunchbroodjes gemakkelijk te eten zijn. Wij delen de ‘vergaderbroodjes’ door tweeën en doen er een prikker in, zodat de vergadering en de lunch soepel kunnen verlopen. We zorgen er graag voor dat alles naar wens is!

 

Lekkere broodjes bestellen Amsterdam

Organiseert u een lunch voor uw klanten, vrienden, collega’s of familie? De broodjes en sandwiches van Wim’s Kip zijn perfect voor particuliere of zakelijke gelegenheden. Geef uw wensen door en wij verzorgen graag een lunch op maat voor u!

Vraag een offerte aan!