Borrelhapjes Amsterdam

Voor lekkere borrelhapjes en finger food moet u bij Wim’s Kip zijn. Wij verzorgen borrelhapjes in en rondom Amsterdam voor zowel voor de zakelijke als de particuliere catering. Indien u een receptie wilt voorzien van lekkere borrelhapjes en of finger food in Amsterdam, dan is Wim’s Kip uw partner. Dit geldt ook voor hapjes tijdens een vergadering, personeelsfeestjes, jubilea of de opening van uw bedrijf. Ook voor lekkere borrelhapjes tijdens een verjaardagsfeest of bruiloft in Amsterdam en omstreken bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om grote of kleine gezelschappen maakt geen verschil.

Bekijk borrelhapjes assortiment

 

Voedzame en gezonde ingrediënten

Bij Wim’s Kip vinden wij voedzame en gezonde ingrediënten van groot belang. Daarom betrekken wij uitsluitend producten bij een ambachtelijke slager en kopen wij onze vis bij gerenommeerde vishandelaren uit Volendam. Onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt. Kortom: lekkere hapjes in Amsterdam kunnen ook voedzaam zijn.

 

Regelmatig nieuwe borrelhapjes

Het vlees en gevogelte braden wij in onze eigen oven. Daarnaast fileren en trancheren wij zelf de vis. Zo hebben wij een optimale controle over de kwaliteit van onze hapjes voor onze gasten uit Amsterdam. Het is voor ons overigens geen probleem om onze hapjes vegetarisch te bereiden. Bent u op zoek naar een gezond hapje in Amsterdam en omgeving, zoek dan niet verder. Bel of mail met Wim’s Kip.

Vraag een offerte aan!