BBQ Catering Amsterdam geheel verzorgd

Heeft u een geheel verzorgde BBQ Catering in Amsterdam nodig? Heeft u iets te vieren, een etentje met uw bedrijf of is er een andere reden om te barbecueën? Voor particuliere en zakelijke gelegenheden in en rondom Amsterdam kunt u hiervoor altijd bij ons terecht. Onze producten zijn te allen tijde van goede kwaliteit, zodat u ultiem kunt genieten van het lekkerste eten. Wij van Wim’s Kip verzorgen de catering voor u en zorgen voor een heerlijke BBQ Catering in Amsterdam! Bestel snel en geniet van heerlijk eten.

 

Kies uw eigen BBQ menu: Big Green Egg | The Basterd

De viering van een speciale gelegenheid is altijd mooi. Betreft het een particuliere of zakelijke gelegenheid in Amsterdam of omstreken? Catering is altijd van belang voor een plezierige belevenis tijdens een evenement. Wim’s Kip neemt graag uw zorgen uit handen en regelt voor u een overheerlijke BBQ, waarbij enkel en alleen het beste vlees en de lekkerste sauzen worden geserveerd. Wij verzorgen een BBQ catering op maat voor u. Samen kijken we naar uw verwachtingen en de mogelijkheden, zodat uw BBQ altijd naar wens is. De populairste BBQ’s in Amsterdam zijn op dit moment de Big Green Eggs. Deze stoere barbecues met kok zorgen ervoor dat uw zakelijke event smakelijk af is. Bekijk ons volledige menu.

Bekijk barbecue assortiment

 

BBQ Catering Amsterdam op maat:

Om altijd een BBQ naar wens te cateren, bieden wij u verschillende menu’s. Wij realiseren uw BBQ Catering Amsterdam zoals u het wilt. De prijzen per persoon verschillen per menu. Uit onze appetijtelijke menu’s kunt u bijvoorbeeld ons populaire BBQ menu kiezen. Dit menu bestaat onder andere uit gemarineerde filet van kippendijen, een runderhamburger, huisgemaakte salades, vers gemaakte knoflooksaus en versgebakken stokbrood met kruidenboter.

Onze andere menu’s kunt u bekijken via het barbecue menu , Daarnaast verzorgen we een vegetarische BBQ met heerlijke gerechten als gevulde paprika met kastanjechampignons en delicieuze spiesjes met courgette en vegetarische balletjes. Welk menu kiest u voor uw speciale gelegenheid?

Bekijk barbecue menu’s bekijken

 

Verse en kwaliteitsproducten

Viert u een jubileum, bestaat uw bedrijf een aantal jaar of organiseert u een diner voor uw klanten in Amsterdam? Een overheerlijke BBQ valt altijd in de smaak. De catering van uw BBQ is bij ons in goede handen. U bent bij ons verzekerd van het lekkerste eten door alleen de beste producten. Wij waarborgen kwaliteit en kopen vlees en gevogelte zodoende altijd vers in bij een poelier en een ambachtelijke slager. Voor verse groenten gaan we naar de centrale markt en zoeken we met zorg de beste groenten voor u uit. Daarnaast is onze vis afkomstig van vishandelaren uit Volendam. Organiseert u een BBQ Catering in Amsterdam voor uw collega’s, vrienden of familie? Wim’s Kip verzorgt een delicieuze BBQ voor u!

 

Iets te vieren?

Opent u een nieuwe locatie van uw bedrijf of viert u uw huwelijksjubileum met een BBQ in Amsterdam? Wij verzorgen de catering tot in de puntjes zoals u dat wilt. Wim’s Kip zorgt voor heerlijk eten en biedt u daarnaast ook een begeleidende kok achter de BBQ, zodat u alle aandacht op de gasten kunt richten. Op aanvraag informeren wij u over de prijs. Kiest u ervoor om zelf de BBQ te bedienen? De bezorgkosten van onze heerlijke producten zijn verschillend wat betreft de grootte van uw bestelling en de locatie van de gelegenheid.

 

Wim’s Kip ontfermt zich graag over uw BBQ Catering Amsterdam

Wilt u een heerlijke BBQ bestellen in Amsterdam en omstreken? Wim’s Kip staat te allen tijde voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw speciale gelegenheid geheel op rolletjes loopt door een delicieuze BBQ en optionele kok. Kies een heerlijk menu uit en geniet van de beste verse producten. Bel of mail met Wim’s Kip en bestel direct een heerlijke BBQ catering in Amsterdam en omgeving! Dit kan makkelijk en snel via 020-4821994 of info@wimskip.nl.

Vraag een offerte aan!