Een lust voor het oog

Gemakkelijk, lekker, oogstrelend en gezellig! Dat zijn de buffetten van Wim’s Kip! Zie jij jouw gasten al keuvelend langs al het lekkers schuifelen dat wij op onze fraaie buffetten presenteren? Bij Wim’s Kip kun je terecht voor de lekkerste buffetten; vers, gezond en in overleg ook vegetarisch of vegan. Wij passen onze buffetten aan de seizoenen aan. Zo kunnen wij altijd het beste op het gebied van versheid en duurzaamheid garanderen. Wij bieden de volgende buffetten vanaf 20 personen en kunnen dit aanbieden tot wel 60 personen:

Warm en koud buffet 

Een lekker buffet waar voor ieder wel iets bij zit! De combinatie van warme en koude gerechten past goed bij een groot aantal verschillende smaken en voorkeuren, waardoor het voor ál jouw gasten smullen wordt!

Meer laten zien
reclame-bufetten
reclame-tapas

Italiaans buffet

De Italiaanse keuken is één van onze favorieten. Er zijn twee typen Italiaanse buffetten mogelijk met daarbinnen nog een heleboel variaties. Denk aan risotto, romige gamba’s, lasagne en uiteraard versgebakken brood met kruidenboter en tapenade.

Meer laten zien

Indonesisch buffet

In de Indonesische keuken zijn er ontzettend veel smakelijke gerechten te vinden. Daarom hebben wij een breed scala aan gerechten en buffetten waaruit je kunt kiezen. Allemaal aangevuld met rijst, nasi of bami en tjokvol exotische smaken!

Meer laten zien
20140920_molen2

Buffetten voor grote groepen

Bent u op zoek naar een cateraar die uw buffet voor een grote groep kan verzorgen? Dan bent u bij Wim’s Kip aan het juiste adres! We leveren namelijk de lekkerste buffetten vanaf 20 personen en dus ook een buffet voor 40 personen of zelfs een buffet voor 60 personen. Omdat iedereen een andere smaak heeft, bieden we verschillende soorten buffetten aan. Zo kunnen we een heerlijke Hollandse hap aanbieden maar ook de lekkerste Indonesische gerechten zoals u zojuist heeft gelezen. We hebben ruime ervaring voor particulieren maar ook voor het bedrijfsleven, dus u kunt altijd op ons rekenen.  We hebben ruime ervaring voor particulieren maar ook voor het bedrijfsleven.

Vegetarische buffet catering Amsterdam

Ons vegetarische buffet krijgt de smaak van vlees te pakken, zonder dat er een dier aan te pas is gekomen. Zelfs de vleesliefhebber hoeft niks te missen en zal deze nieuwe smaken willen blijven ontdekken. Met gebruik van streek- en seizoensproducten bieden we een kleurrijk, gevarieerd en geurig vegetarisch buffet catering in Amsterdam. Gelukkig komen die wijzigingen de smaak meestal ten goede, aangezien seizoensgebonden producten vaak het beste smaken wanneer hun seizoen aan de beurt is! Dat is slechts één van de manieren waarop we onze buffetten extra lekker maken. Hoe we dat nog meer doen? Lees gauw verder, dan vertellen we dat graag!

Wim's Kip ook bij u in uw buurt

We verzorgen de lekkerste buffetten in Amsterdam, Landsmeer, Purmerend en Zaandam en omgeving. Een Hollands buffet in Zaandam afleveren is dus geen enkel probleem, maar we zetten ook graag een stapje meer voor uw buffet. Is uw locatie dus niet nabij één van de bovengenoemde plaatsen? Dan kijken we graag of we toch bij u langs kunnen komen. Schroom dus vooral niet om ons hiernaar te vragen!

Extra’s? Maar natuurlijk!

Bij Wim’s Kip hebben we ruime ervaring met cateren en het leveren van buffetten. Daarom begrijpen we maar al te goed dat de organisatie van uw bijeenkomst soms veel werk kan zijn. We helpen hier graag bij en bieden daarom de mogelijkheid om allerlei extra’s te verzorgen. Denk dan aan zaken zoals bestek, glaswerk en borden. Dat scheelt zowel bij het organiseren als bij de afwas! Warmhoud apparatuur is in ieder geval altijd inbegrepen, aangezien we uw buffet nooit koud laten worden.

We staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een heerlijke buffet catering? We zijn u graag van dienst en beantwoorden met plezier alle vragen die u eventueel nog heeft. Of het nu gaat om een buffet voor 20 personen, een buffet voor 40 personen of een buffet voor 60 personen, bij Wim’s Kip maken we er altijd een smakelijk succes van!